directwerk_fav
Covid-19 compensatiemaatregelen 2021

Post

Voor de verantwoording van de extra kosten corona ontvangt u begin 2022 een soortgelijk format als het format dat u heeft ontvangen bij de herschikking 2021. CZ zorgkantoor zal uw aanlevering controleren. Na ons akkoord, kunnen deze kosten opgenomen worden in de nacalculatie 2021.

Doorlopende kosten fase 4

Als uw organisatie in aanmerking wil komen voor vergoeding van doorlopende kosten fase 4 die het gevolg zijn van het SARS-CoV-2 virus, doet u dan melding bij ons. Een melding doen is ook noodzakelijk als u eerder een melding heeft gedaan, maar de periode van deze melding loopt af. Doet uw organisatie geen melding? Dan komt u niet in aanmerking voor (verlenging van de) vergoeding. Voor vragen kunt u contact opnemen met uw zorginkoper.

Begin 2022 ontvangt u opnieuw een soortgelijk format als het format dat u heeft ontvangen bij de herschikking 2021. Aan de hand van dit format en de door u ingediende declaraties zal het definitieve bedrag doorlopende kosten fase 4 berekend worden.

Andere
artikelen

Scroll naar boven
×

Goedendag, wij helpen je graag verder...

×