Geestelijke gezondheidszorg

Meer dan 40 procent van de Nederlanders krijgt te maken met psychische problemen in hun leven. Het is belangrijk dat mensen met psychische problemen passende geestelijke gezondheidszorg (GGZ) krijgen. Bij DirectWerk hebben we verschillende professionals die bij een traject kunnen helpen.

Stress en emotionele lasten, burn-outs. Sluit instabiliteit effectief uit.

Wij zijn "streng" in rehabilitatie

Wij zijn erg “streng” in rehabilitatie en mede daardoor heeft DirectWerk goede ervaringen met dienstverlening binnen de veeleisende zorgsector. Wij vinden het niet erg de vele zorg die dit vraagt dagelijks op ons te nemen. Wij weten dat veel natuur bijdraagt aan positieve ontwikkelingen voor de mensen die geestelijke gezondheidszorg nodig hebben. Hiermee willen wij aanduiden dat onze deskundigen meer doen dan wat meestal voor de hand ligt. 

DirectWerk staat garant voor uitzendkrachten, zzp-ers en/of werving & selectie. Wij kunnen u van de beste zorgverleners voorzien.

Meld u vandaag nog aan voor hulp in de geestelijke gezondheidszorg.

Onze zorgprofessionals dragen een sterke persoonlijkheid en kunnen goed samenwerken met collega’s van allerlei verschillende disciplines. Ons specialisme gebied is breed. Neem contact met ons op voor een aanbeveling of oplossing op maat.

Scroll naar boven
×

Goedendag, wij helpen je graag verder...

×