De juiste connectie in het netwerk van 't zorgaspect!

Wij en onze zorgprofessionals geloven in het behalen van de juiste doelen door het inzetten van de enkel juiste kwaliteit. Herstel is een recht voor ieder en wij participeren daarin graag. Welkom bij DirectWerk.

Over
DirectWerk.

De bemiddelaars

DirectWerk bemiddelt tussen bedrijven en personeel binnen de sector zorg en welzijn. Zowel organisaties als professionals kunnen bij DirectWerk terecht voor gespecialiseerd advies als het gaat om het vinden van de juiste kandidaat of een geschikte functie. De visie van DirectWerk is gericht op drie aspecten. De wensen van het individu staan altijd centraal, er wordt gestreefd naar duurzame samenwerking en als laatste wordt er flexibel ingespeeld op veranderingen in de zorgsector.

Diensten & Expertise

DirectWerk is een detacheringsbureau dat zich heeft toegelegd op de bemiddeling tussen zorgorganisaties en zorgprofessionals. DirectWerk werkt samen met veel verschillende instellingen, van ziekenhuizen en jeugdzorg. Voor deze organisaties verzorgt DirectWerk werving en selectie, detachering, freelance personeel en interim management. Zorgprofessionals kunnen bij DirectWerk terecht voor functies op MBO, HBO of WO niveau. Er zijn zowel tijdelijke als vaste functies beschikbaar.

Altijd de juiste kandidaten

DirectWerk zorgt ervoor dat de juiste kandidaten op de juiste functies worden gezet, maar hier houdt de bemiddeling niet op. Na de plaatsing vindt er altijd een evaluatie plaats, om vast te stellen of de kandidaat echt op de goede plek terecht is gekomen. Daarbij kan de kandidaat ook de rest van zijn of haar loopbaan aankloppen bij DirectWerk voor het nodige advies op maat.

Altijd iemand beschikbaar

Door het inzetten van zorgpersoneel van DirectWerk weet u zeker dat u altijd iemand beschikbaar heeft om voor de taak erop uit te sturen naar de hulpbehoevende binnen de verantwoordelijkheid van uw organisatie. Zorg dat u altijd voorbereid te werk gaat en dit betekent natuurlijk ook door er zorg voor te dragen dat er altijd iemand klaarstaat. Sluit nu ook aan bij DirectWerk.

Genezing

Het belangrijkste aspect binnen onze algehele operatie is dat mensen genezen. En hoe doet u dit beter dan te weten dat er te allen tijde betrouwbare hulpverleners zijn die dit met veel liefde, en aandacht voor uw cliënt mogelijk maken.

Devotie

Alle hens aan dek. Ons motto? Nee, een levenswijze. Wij rennen letterlijk dag en nacht tussen de papieren, procedures en locaties om er zorg voor te dragen dat onze zorg goed verloopt op alle vlakken zodat uw cliënt kan blijven lachen.

Zelfstandigheid

Wij begrijpen als zorgprofessionals maar al te goed wat het betekent om gezond en dus zelfstandig te mogen zijn. Het is een ware gift. Wij van DirectWerk zijn er om deze levensgift te bewaken en te zorgen, dat wij grotendeels ongemakken inperken.

Tijd voor iets anders

Het valt ons enorm op dat overal waar DirectWerk aan het werk is de cliënten weer de tijd en ruimte vinden voor zichzelf. Dat kan zijn een rondje lopen door het centrum, familie bezoeken of iets anders eigentijds. Dit geeft ons het beeld dat wij dus aardig uit de voeten kunnen met hetgeen ons opgedragen wordt. Wij bieden de cliënten dus ook veel mentale rust. En ook daar zijn wij als organisatie erg trots op.

Onze mensen worden
zorgvuldig gescreend.

Betrouwbaar personeel is een must als je als werkt met mensen. vooral als deze mensen alle vertrouwen op jou als begeleiding laten rusten. Wij hebben vanuit deze standaard de afgelopen jaren veel langetermijnrelaties opgebouwd en helpen we o.a. zorginstellingen, ziekenhuizen, klinieken en arbodiensten door ze in contact te brengen met de betrouwbaarste gekwalificeerde zorgprofessionals binnen uw regio, en daarbuiten.

En dit doen wij allen nog altijd met heel veel plezier!

Service? Dan zijn wij zijn er altijd voor u!

Mogelijk zijn wij allergisch voor het maken van vergissingen. Wij zijn ons zeer bewust van verantwoordelijkheid binnen de positie die wij maatschappelijk bekleden dus zijn wij zeer bewust van u, en de zorg die u wenst voor uw cliëntele. Als DirectWerk aan het werk slaat, kunt u ontspannen. 

” Er is één ding in de wereld wat u zeker kan verbeteren en dat bent uzelf”.

Onze opleidingen.
Altijd update!

Onze cursussen binnen de zorgsector kunnen bij voldoende inzet makkelijk worden overbrugt. Ons lesmateriaal is zeer begrijpelijk en de docenten zijn erop gebrand u te laten slagen. Bekijk al onze mogelijkheden en tot snel!

De juiste samenwerking in goed vertrouwen
met onze zorgzame partners.

Scroll naar boven
×

Goedendag, wij helpen je graag verder...

×