Ik zoek personeel in de zorg!

DirectWerk werkt graag samen met diverse instellingen. Wie dat zijn? Onze opdrachtgevers vertegenwoordigen een diverse en kwetsbare doelgroep waardoor wij de nadruk leggen op passend zorgpersoneel voor elke opdrachtgever. Elke organisatie heeft een eigen werkwijze gericht op hun missie en visie. Wij genieten enorm van onze samenwerkingsverbanden.

We willen de zorg beter maken voor mensen die afhankelijk zijn van (langdurige) zorg. Dat kunnen we alleen samen. Om een goede samenwerking te bewerkstelligen zijn er heldere afspraken nodig.

directwerk-ik-zoek-personeel-img-01c

Gediplomeerd

Wij vinden het belangrijk om aan de wensen van de klant te voldoen. DirectWerk is daarom 24/7 bereikbaar en klanten kunnen op elk moment van de dag bij ons terecht voor direct zorgpersoneel op maat. Om de kwaliteit van onze dienstverlening hoog te houden, is diplomering en/of certificering van ons personeel een strenge vereiste.

Inzetbaar

Wij zorgen altijd voor een passende oplossing voor uw bedrijf en voor u als zorgprofessional. Wij zorgen voor een vaak snelle match tussen de zorginstelling en de zorgprofessional, zodat de juiste mensen op het juiste adres meestal onmiddellijk inzetbaar zijn. Ons personeelsbestand is zeer ruim dus hebben altijd iemand in de buurt.

Betrouwbaar

Wij houden onze dienst graag betrouwbaar en dit zou voor ons onmogelijk zijn met onbetrouwbaar personeel. Wij screenen al ons zorgpersoneel zorgvuldig en dragen er te allen tijde zorg voor dat deze over juiste, recente documentatie beschikt. Ook zorgen wij dat ons personeel met alle ontwikkelingen meegroeit d.m.v. interne cursussen. 

Aanvraagformulier

Waarom DirectWerk?

DirectWerk is een detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van personeel in de zorg.

Bij DirectWerk kunt u terecht voor gekwalificeerde zorgprofessionals.

Deel ons op sociale media

Veelgestelde vragen

Wij leveren personeel in de volgende zorgsectoren:

 • GGZ;
 • Jeugdzorg;
 • Ouderenzorg;
 • Thuiszorg;
 • Gehandicaptenzorg;
 • Speciaal onderwijs;
 • Sociale wijkteams.

De volgende functies behoren tot deze domeinen:

 • Verpleegkundigen;
 • Pedagogische medewerkers;
 • Sociotherapeuten;
 • Verzorgende IG;
 • Gedragswetenschappers
 • Psychologen;
 • Interventie medewerkers voor onderwijs

Daarnaast leveren wij ook complete interventie teams voor het opstarten/ondersteunen van een afdeling.

Wij controleren de diploma’s via het diplomaregister van DUO. Daarnaast hebben we een recente VOG (niet ouder als zes maanden) nodig om de zzp’er aan te melden. De VOG wordt door middel van een UV lamp gecontroleerd op geldigheid. Elke zes maanden vragen wij een nieuwe VOG aan voor de medewerkers. Bovendien is het verplicht voor onze medewerkers om zich aan te melden bij de klachtenportaal en over een beroepsaansprakelijkheids-verzekering te beschikken. Wij vragen twee referenties op die ook nabellen.

Wij hebben een controlesysteem op de benodigde certificaten, zoals BHV, EHBO en weerbaarheidscursus.

Wij kijken naar de ervaringen en expertise van de medewerkers en koppelen die aan de hulpvraag. Wij werken met profielschetsen van onze samenwerkingspartners waarbij direct de kwalificaties zichtbaar zijn en dus simpel tot een match kunnen komen.

Wij leveren personeel op maat, we maken de juiste match door gebruik te maken van profielschetsen van de samenwerkingspartner. Hierdoor kan onze recruitment ervoor zorgen dat de medewerkers passen bij de zorginstelling. Daarnaast hebben we een 24/7 bereikbaarheidsdienst; dat betekent dat er ten alle tijden een dienst kan worden aangevraagd. Wat voor ons, als organisatie, belangrijk is, is dat we continu evalueren met onze samenwerkingspartners door middel van evaluatiegesprekken en enquêtes. Bovendien hebben we meerdere certificeringen, zoals de SNA en ISO keurmerk.

Wij zijn telefonisch en per mail beschikbaar.

Daarnaast zijn wij 24/7 beschikbaar via 06 86 86 11 40 en ons algemene telefoonnummer 085 760 01 05.

Wij werken door heel het land. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden die wij voor u beschikbaar hebben.

Wij kunnen beide diensten leveren. Vanwege de 24/7 beschikbaarheid zijn wij altijd bereikbaar voor ad hoc diensten, maar we leveren ook personeel voor de lange termijn.

Wij zijn er regelmatig mee bezig om alles te onderzoeken en te implementeren binnen het bedrijf. Tevens werken wij AVG bestendig. Alle mailwisselingen en dossiers voldoen aan de normen.

De juiste samenwerking in goed vertrouwen
met onze zorgzame partners.

Scroll naar boven
×

Goedendag, wij helpen je graag verder...

×