Verslavingszorg

De zorgen voor dierbaren bij een verslaving zijn vaak even zwaar en verwoestend voor als bij uw cliënt. Vaak zitten zij met meer vragen dan antwoorden waardoor de situatie die vaak al alarmerend is daar niet beter op. Onze zorgprofessionals zijn opgeleid om ook focus te leggen op het netwerk van de persoon die geplaagd gaat onder deze verslaving. Wij staan klaar om op elk tijdstip ingezet te worden. 

Stoppen is zwaar. Doorgaan vaak zwaarder! Laat ons helpen.

"Ja! Wij behandelen ook harde werkers."

Als er over verslaving gesproken wordt gaat de menigte er vaak al vanuit dat het om (straat)drugs gaat. Maar laten wij ons hierin niet vergissen. Het “onschuldige” even gamen en internet maken het heel veel mensen moeilijk. Het bekende gokken, erotiek, maar zelfs in werken kunnen er problemen ontstaan als mensen dit niet meer van privé kunnen scheiden. Onze mensen weten ook met deze vormen van verslaving raad.

Meld u vandaag nog aan voor hulp in de verslavingszorg.

Onze zorgprofessionals dragen een sterke persoonlijkheid en kunnen goed samenwerken met collega’s van allerlei verschillende disciplines. Ons specialisme gebied is breed. Neem contact met ons op voor een aanbeveling of oplossing op maat.

Scroll naar boven
×

Goedendag, wij helpen je graag verder...

×