Jeugdzorg

Onze zorgprofessionals zijn inzetbaar in de jeugdzorg. Jeugdhulp is er voor jongeren tot 18 jaar. Maar wat houdt het concreet in? Het woord zegt het al: zorg voor de jeugd. We willen dat jongeren opgroeien in een veilige omgeving. U kunt denken aan problemen in huis, maar ook psychische hulp. Wij werken samen met zorginstellingen die deze hulp aan jongeren bieden. De zorg wordt op verschillende manieren geboden: thuis, in een instelling, lang, kort, in een gezin of alleen. Wij zorgen ervoor dat een ervaren zorgprofessional aan de slag gaat. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij DirectWerk!

Ieder kind heeft het recht om veilig op te groeien. Maar krijgt niet altijd die kans.

"Wij zijn gewend aan direct inspringen"

Onze zelfstandige pedagogisch medewerkers hebben allemaal minimaal een MBO niveau 4 diploma. Zij hebben allemaal ervaring in de Jeugdhulpverlening en kunnen direct ingezet worden om een bijdrage te leveren aan een veilig pedagogisch behandelklimaat voor kinderen en jongeren. Een aantal van onze zelfstandige pedagogische medewerkers hebben tevens ervaring in de forensische psychiatrie.

Meld u vandaag nog aan voor hulp in de jeugdzorg.

Onze zorgprofessionals dragen een sterke persoonlijkheid en kunnen goed samenwerken met collega’s van allerlei verschillende disciplines. Ons specialisme gebied is breed. Neem contact met ons op voor een aanbeveling of oplossing op maat.

Scroll naar boven
×

Goedendag, wij helpen je graag verder...

×